Varför PT2019? | PT-2019 - Effektiv Personlig Träning

Varför PT2019?

Vi säljer inte PT-timmar utan vi säljer resultat, resultat som ingen annan kan mäta sig med och vi gör det på ett alldeles säreget sätt. Upplägget i PT-2019 är ett annorlunda och unikt koncept eftersom vi utgår ifrån varje enskild individ och dessutom använder landets bästa personliga tränare som fått Sveriges i särklass mest framgångsrika resultat.

Som deltagare i PT-2019 får du mer än vad någon av de stora gymkedjorna kan erbjuda dig som kund. Vill du ha det bästa och effektivaste, så krävs det både tid och engagemang från en dedikerad personlig tränare och det kan vi försäkra att du får i PT-2019.

Jämfört med andra aktörer inom tränings- och hälsobranschen som erbjuder personlig träning, så finns det inget annat koncept likt PT-2019 som ger lika omfattande personlig service - vilket krävs för att du ska uppnå bäst resultat utifrån dina mål, behov och förutsättningar. Om du väljer att satsa på att få hjälp genom någon av de stora gymkedjorna visar erfarenhet att detta ofta blir ett väldigt kostsamt alternativ i längden och du får dessutom sällan några påtagliga och långvariga resultat. Detta beror på att man inte har möjlighet att erbjuda ingående analyser av erfarna experter som kan lägga upp personliga handlingsplaner till varje enskild individ, utan man använder istället standardiserade mallar på sina kunder - men eftersom alla är olika så fungerar inte det i längden.

Affärsidén för de stora gymkedjorna är att sälja så många PT-timmar som möjligt till dig som medlem och att du ska vara beroende av att kontinuerligt gå till dem. I slutändan blir det en besvikelse för både dig och plånboken. Vad gör du då? Fortsätter att köpa ännu fler PT-timmar eller i värsta fall ger upp din dröm?
Gör inte det. Satsa på PT-2019 istället!

ANSÖK