Om Projektet | PT-2019 - Effektiv Personlig Träning

Om Projektet

Projektet syftar till att hjälpa en utvald grupp människor att nå sina mål genom att erbjuda experthjälp inom personlig träning och kostrådgivning.

PT-2019 är Sveriges största, bästa och effektivaste projekt för dig som vill komma i toppform! Detta projekt har hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills kunnat mäta sig med. Projektledningen har valt ut landets främsta personliga tränare för att deltagarna i PT-2019 ska få bästa tänkbara hjälp och maximala resultat. Projektets personliga tränare är licensierade, innehar minst 10 års yrkeserfarenhet och har haft stora framgångar genom sina beprövade metoder.

Hundratals tidigare deltagare har fått resultat i en klass för sig som imponerat på en hel nation. Under rubriken Referenser ser du ett urval av tidigare deltagare och deras framgångar.

Vad det är som gör att PT-2019 blivit en sådan framgångssaga och lyckats leverera fantastiska resultat för så många, beror på dess unika individuella upplägg. Genom PT-2019 får du hjälp av Sveriges bästa experter inom tränings- och hälsobranschen. Som deltagare får du mycket mer än traditionell personlig träning och kostrådgivning. Du får en optimerad och personlig handlingsplan som skräddarsys utifrån just dina behov, mål och förutsättningar. Du får dessutom kunskap som ger dig ditt individuella framgångsrecept så att du kan nå nya nivåer med din träning även efter att du avslutat ditt projekt. Aldrig mer kommer du att behöva oroa dig över hur du ska lägga upp din träning eller kost på bästa sätt, för nu får du facit.

Denna investering innebär en långsiktig och hållbar satsning på dig själv och din kropp.

Din personliga handlingsplan kommer att vara utformad för att kunna fungera i din vardag och i din familjesituation. De övningar som kommer att ingå i ditt träningsschema kommer att tas fram utifrån din målsättning. Ditt kostschema kommer inte att baseras på förbud eller någon strikt diet som blir ohållbar i längden, utan vi fokuserar på bra mat i rätta mängder så att du får i dig allt du behöver för att må bra och få maximala resultat. Din personliga tränare och kostrådgivare använder beprövad kunskap och forskning när din personliga handlingsplan komponeras.

ANSÖK