Ansök | PT-2019 - Effektiv Personlig Träning

Ansök

PT-2019 är Sveriges största, bästa och effektivaste projekt för dig som vill komma i toppform! Detta projekt har hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills kunnat mäta sig med. Projektledningen har valt ut landets främsta personliga tränare för att deltagarna i PT-2019 ska få bästa tänkbara hjälp och maximala resultat. Projektets personliga tränare är licensierade, innehar minst 10 års yrkeserfarenhet och har haft stora framgångar genom sina beprövade metoder. Hundratals tidigare kunder har fått resultat i en klass för sig som imponerat på en hel nation. Under rubriken Referenser ser du ett urval av tidigare deltagare och deras framgångar.

Endast 100 st utvalda personer får möjlighet att delta i PT-2019. För att ansöka om en plats ska du skicka in en ansökan till info@pt2019.se eller använder formuläret här nedan.

I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har och en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda. Skriv gärna om du är nybörjare, erfaren och om du tidigare har tränat med en personlig tränare. Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom kort lämna besked om just du blivit antagen.

ANSÖKNINGEN ÄR ÖPPEN
0/100 platser tillsatta


Som antagen deltagare i PT-2019 får du köpa ett komplett paket som endast är tillägnat PT-2019. PT- 2019 utgår ifrån fyra olika paket: OnlineOriginalPremium och Exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig, dina förutsättningar och behov bäst. All coachning är individuell och utformas utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar så att alla deltagare kan nå sina personliga målsättningar:

Vårt baspaket, ORIGINAL innebär att du som deltagare får komma och träffa din personliga tränare på vårt privata gym i Stockholm och där få: praktisk genomgång av ditt träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och kostrådgivning. Dessa träffar sker vid tre tillfällen under projektets gång och utöver det kommer du att ha tät kontakt med din personliga tränare för avstämning, uppföljning, rådgivning, coachning och support via e-post.

För dig som önskar PT-timmar med din personliga tränare, så finns paketet PREMIUM.

Det tredje alternativet är för dig som vill ha ut det mesta av det bästa; EXKLUSIV.

Det finns även ett fjärde paket för dem som bor utomlands eller som inte har möjlighet att ta sig till Stockholm, då vi erbjuder ONLINE. Väljer du ONLINE så innebär det att all kommunikation sker via e- post. Du får dina kost- och träningsscheman, upplägg, coachning, kontinuerlig feedback och personlig support via e-post.

Har du frågor om projektet eller paketen och dess innehåll är du varmt välkommen att kontakta oss på info@pt2019.se så besvarar vi dina frågor.

Det går även bra att använda formuläret nedan.